18
Felnőtteknek szóló tartalom!
Nem múltam el 18 éves

Szexi fotók! Meztelen karácsonyi fotósorozatot készített a két magyar playmate!

A férfiak fantáziájában persze az elsők között az a kérdés fogalmazódik meg, vajon mindaz, amit látnak, csak a show, vagy a lányok tényleg ennyire szereik egymást? Most végre ez is kiderült.

"Imádom a kislábujját például. Meg hogy törekszik a világbékére..., de mindketten abszolút 100% -osan heteroszexuálisak vagyunk! - magyarázta Zsófi, akinek a kijelentésére barátnője rögtön rákontráz.

"Én mindent szeretek Zsófiban, annyira hogy legszívesebben én lennék ő. Nők vagyunk és ezért sosem vagyunk magunkkal teljesen megelégedve, én mindig Zsófira szeretnék hasonlítani, ő meg azt mondja bár úgy nézne ki, mint én!" - nevetett Dóri.

Kattints a sztriptízkirálynők szexi aktjaiért!


A páros öt éve dolgozik együtt, teljes összhangban és megértésben. A lehetőségek száma, ami a műsoraikat illeti, végtelen.

"Nagyon sok jelmezünk van, mindegyikhez illő zenei mix-el. Egy valami fix: szép, erotikus nőies mozdulatokkal válunk meg a ruháinktól, egymást segítve és persze az ünnepeltet, amennyiben van. Legyen az születésnapos, legénybúcsús, vagy akár céges bulin kiszemelt áldozat, igyekszünk bevonni a “játékba”! Hol passzívabb a delikvens, hol aktívabb, ehhez megfelelően alkalmazkodunk mi is, természetesen a jóízlés határain belül." - kacsintott Dóri kollégánkra. 

Uraim, rossz hír, a lányok egyike boldog kapcsolatban él. Dóri hosszú ideje a rapper, Siska Finuccsi párja. Zsófinál más a helyzet.

"Várom az igazit, aki nekem adja a kakaóscsigája belsejét..." - nevetett.

 

 

24 óra