Fájdalmas beismerés! Ezért nem lehet gyermeke Dombóvári Istvánnak

Dombi élete a rengeteg siker ellenére mégsem teljes, hiszen ő maga mondta el a TWN-nek, mi az ami hiányzik a boldogságához.

"15 éve vágyom arra, hogy apuka lehessek, tudom jól, hogy az életem csak egy gyermekkel lehetne igazán teljes. Sajnos az elmúlt évek rohanó életvitele, a rengeteg munka azt üzente azoknak a nőknek akikkel összekötöttem az életem, hogy nem vagyok jó apa jelölt. Nem hibáztatom őket, ha őszintén magamba nézek, megértem, hogy miért féltek gyermeket vállalni valakivel, aki folyamatosan úton van, és minden este az ország egy távoli szegletében lép fel, majd éjjel hullafáradtan ér haza. Nagyon vágyom már az apaságra, félek hogy kifutok az időből. A negyedik x őszintén megijesztett. Elszántam magam, hogy változtatok az életemen.Olyan irányba mozdítok a karrieremen, hogy a párom azt érezze, ő az első, és a munka szigorúan csak a második. Remélem ez az elhatározás meghozza a gyümölcsét és hamarosan végre apuka lehetek és a karomban tarthatom a kis Dombit, hiszen már csak ő hiányzik a teljes boldogságomhoz.

A TWN kérdésére Dombi elárulta, hogy folyamatosan megjelenő és szép sikereket arató könyvei már ennek az életmód változásnak tudhatók be. A humorista nagyon élvezi a szórakoztatás írott formáját is, hogy azoknak is felhőtlen szórakozást nyújtson, akik nem jutnak el a fellépéseire. Szerencsére az érzés kölcsönös, hiszen Dombi könyveit egyre nagyobb érdeklődés fogadja.

"Az új könyvem, a Pisti vagyok, ments ki innen, az első regényem. Egyszerre tartalmaz retró és sci-fi elemeket. Bár egy kitalált történetről van szó, de az olvasók magukra fognak ismerni olyan érzékeny témákban mint párkapcsolat, szexualitás, munkahely keresés. Olyan dolgokat segít felszínre hozni az új regényem, amit az emberek néha maguknak sem mernek bevallani. De ne ijedjen meg senki, az egész könyv célja a színtiszta szórakoztatás és az, hogy az olvasót kiragadja a szürke hétköznapokból."

 

24 óra