Força Barça: az FC Barcelona új stratégiai partnere a technológiai szektorban

Flick, Olmo, Romeu, Victor, Roebuck... Az FC Barcelonánál az elmúlt pár hónapban számos kiemelkedő újoncot köszönthettek, és az átigazolási időszak vége felé egy új támogató is befutott: mától egy okostelefonmárka gyártóra is számíthatunk a csapatban. 

A gyártó és az FC Barcelona közösségi felületein megjelent, közösen forgatott videóban Lamine Yamal fodrásza, Saul Peregrina a világszerte jól ismert Barca címert borotválja az okostelefon logója mellé – és a hároméves partnerségi megállapodást bejelentő videóban exkluzív első pillantást vethetünk a vadonatúj, Blue Topaz színben érkező telefon kiadására is. 

A partnerség túlmutat a futballon

Saul Peregrina, a Barca sztárfodrásza nemrég Lamine Yamal haját is vágta, a La Masia növendékének erről szóló videója pedig több mint 7,5 millió megtekintést gyűjtött be a TikTokon. A telefongyártó ezúttal a csapat rajongóját, Iñigót ültette Saul borbélyszékébe, hogy újraalkossák rajta a két márka logóját. 

Az együttműködés a csapat stadionjában, majd a Spotify Camp Nou-ban is tetten érhető lesz, de a vállalat a stadionokon kívül is jelentős szerepet fog játszani az FC Barcelona digitális platformjain (amelyek a legutóbbi mérések szerint 468 millió felhasználót számlálnak), és az elkövetkező hónapok (és évek) során a két márka számos izgalmas, első sorban digitális tartalmat fog közösen létrehozni. 

A két márka közötti partnerség túlmutat a futballon, hiszen az FC Barcelona kosárlabda, futsal, kézilabda és görhoki csapatait is lefedi. 

Focipálya éjjel - TWN

Az otthon javítható okostelefonok új korszaka 

A kisfilmben először tűnik fel az eszköz új, Blue Topaz változata is. A digitális detoxot, a javíthatóságot és különleges kamerát ötvöző prémium okostelefont azoknak tervezték, akik minden pillanatban ráéreznek a lehetőségekre: a 108MP-es tripla főkamera Capture Fusion, 4X Zoom és különleges portré módjai gondoskodnak róla, hogy ne legyen olyan vibe, amit ne őrizhess meg örökre. 

A telefon még idén egy új Detox módot is kap, hogy még véletlenül se maradhassunk le a leggyönyörűbb gólokról. A funkció testreszabott alkalmazás- és kontaktblokkolást tesz lehetővé, amivel úgy szűrheted ki a digitális ingereket, ahogyan te szeretnéd. 

Lead fotó: Pexels /Jonathan Petersson/

24 óra