Közeli bizalmasa Michael Schumacherről: "Reménytelen eset"

Közel tíz éve szenvedett síbalesetet a Forma-1 legendája, Michael Schumacher története máig megmozgatja a világot. Az 54 sportoló egyik közeli barátja most nem sok jót ígért.

2013. december 29-én a franciaországi Méribelben szenvedett síbalesetet Michael Schumacher, az akkor kiderült, hogy súlyos koponyasérülést szenvedett. A hétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta azóta a külvilágtól elszigetelten él Svájcban. Családja, mindenekelőtt felesége, Corinna csak nagyon keveseknek ad lehetőséget, hogy tartsák a kapcsolatot vele. Most egy neves újságró, Roger Benoit a világsztár állapotáról, és annak ellenére, hogy nem tartozik azok közé, akik látogathajták Schumachert, borús képet festett le.

A 74 éves, a kétgyermekes családapa közeli barátjának és bizalmasának is számító szakember a Blicknek adott interjújában egyértelmű választ adott arra a kérdésre, hogy tudja-e, hogy Schumi jelenleg hogy van. "Nem. Erre a kérdésre csak egy válasz van, és ezt a fia, Mick adta 2022-ben, az egyik ritka interjújában: "Bármit megadnék, hogy beszélhessek apával"" - magyarázza a férfi. Majd jelentőségteljesen hozzátette: "Ez a mondat mindent elmond arról, milyen volt az apja több mint 3500 napja. Egy reménytelen eset".

Egykori csapatfőnöke, Jean Todt azonban gyakran járt már Michaelnél. Nyilatkozott is.

Lapozz a folytatásért!

24 óra