Itt az új álompár? Titkos kapcsolat fűzheti össze Dzsudzsákkal Sebestyén Ágit

"Érezhetően van közöttünk kémia!" - mondja Sebestyén Ági Dzsudzsák Balázsról.

Köztudott, a Ninja Warriorban súlyos lábtörést szenvedett Sebestyén Ági, ezt övetően pedig Dzsudzsák Balázstól kért segítséget, ami a rehabilitációját illeti. "Régóta ismerjük egymást. Akkor kezdtünk el beszélgetni, amikor még az egyik budapesti szórakozóhelyen dolgoztam. Egyik nap rám is írt, hogy „Mi van veled, cseresznye?”, ez pedig a formás fenekemre utalt" – mesélte nevetve Ági a Blikknek, nem is tagadva, hogy megkedvelte a válogatott labdarúgót.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????? ?????  ?  ? (@sebestyen_agi_official) által megosztott bejegyzés,

"Érezhetően van köztünk kémia, de a távolság közénk állt, nem tudtunk annyit találkozni, ami egy kapcsolat kialakulásához kellene."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) által megosztott bejegyzés,

Ági egyébként a sérüléséről elárulta, nehezen gyógyult, és újabb műtét vár majd rá. "Sajnos, begyulladt, a két csont így nem tudott összeforrni. Tudtam, hogy Balázsnak is volt már sérülése, és megkértem, kössön össze azzal a specialistával, aki őt kezelte. Természetesen azonnal segített. Végül a professzor máshoz irányított, aki egy egyhónapos gyógyszeres kúrát javasolt, ami hatott. Sokat segített a gyógytorna is, már jól vagyok, végre tudok edzeni is. Tavasszal veszik ki a vasat a lábamból. Kicsit tartok a beavatkozástól, mert három hónap utána a gyógyulási idő, szóval pont mire teljesen jól lennék, akkor kell ismét kés alá feküdnöm." - mondta a lapnak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????? ?????  ?  ? (@sebestyen_agi_official) által megosztott bejegyzés,

 

 

24 óra