Durva vádak Shane Tusuppal szemben! Újabb fordulat Katinkáék szakítási drámájában!

Megdöbbentő hírekről számolt be a Blikk. A lap több, egymástól független uszodai forrástól is úgy értesült Tusup lépett először félre.

"Eddig is nyílt titok volt, de reménykedtünk, hogy újra összejönnek. Így viszont, hogy már a nyilvánosság előtt is felvállalják, mennyire mély a konfliktusuk, egyre többen mernek arról beszélni az uszodában, hogy Tusup az egyik edzőnővel csalta meg Katinkát. Ráadásul a felesége erre rájött, és lebuktatta őket" - mondta a lap egyik forrása.

Erről a közösségi oldalon kommentek is tanúskodnak. És van még valami: egy kommentelő egy másik történetre is felhívta a figyelmet. "Azt írta, a férj-tréner többször is agresszívan viselkedett feleségével a Komjádi uszodában. Az egyik alkalommal a Vasas vízilabdázói körbevették a trénert, s azzal fenyegették meg, „meggyepálják”, ha még egyszer kezet emel az olimpiai bajnokra." - írja a Blikk.

"Tettlegességig nem fajult az ügy, de nem lehetett elmenni szó nélkül a felháborító viselkedés mellett" - erősítette meg egy szemtanú a lapnak.

24 óra