Ezt a fűszert dobd a rántottádba: azonnal megindítja az anyagcseréd

A rántotta az egyik legkedveltebb reggeli fogás, hiszen gyors, laktató, és ezernyi módon variálható, egyetlen különleges hozzávalóval pedig nemcsak finomabb, hanem zsírégetőbb is lehet.

A tökéletes rántotta titkai

A rántotta igazi klasszikus, amit szinte mindenki másként készít. Van, aki lágyabbra, míg más ropogósabbra süti, vannak, akik vízzel vagy tejjel lazítják, míg mások vajon vagy olívaolajon pirítják. A tökéletes állag és íz elérése sok apróságon múlik: a hőfok, a tojások felverése és a sózás időzítése mind számítanak. A fűszerezés pedig külön művészet: már egyetlen csipet is képes megváltoztatni az egész fogás karakterét. A klasszikus só-bors kombináción túl sokan használnak zöldfűszereket, sajtot vagy zöldségeket is, ám kevesen gondolnak arra, hogy létezik egy olyan fűszer is, ami nemcsak különleges ízt ad, hanem az anyagcserére is azonnali hatással van.

VIDEO
Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel

 

Lapozz!

24 óra