Vesd be ezt a pár száz forintos hozzávalót, és olyan finom lesz a rizs, mint még soha

Egy filléres trükk, amitől a legegyszerűbb köret is éttermi szintre emelkedik – a családod imádni fogja!

A rizs szinte minden háztartásban alapélelmiszernek számít: gyorsan elkészíthető, sokoldalú, és szinte mindenféle ételhez tökéletesen illik. Mégis gyakran előfordul, hogy az elkészült rizs íztelen, túl száraz, netán ragacsos vagy épp szétfőtt lesz – és ilyenkor az ember kénytelen kompromisszumot kötni, mert „legalább gyors volt”. Pedig a rizs ennél sokkal többre képes. Néhány egyszerű trükkel, egy kis odafigyeléssel, és egy teljesen hétköznapi, olcsó hozzávalóval igazi ízbomba varázsolható belőle, amely önálló fogásként is megállja a helyét. Nem kell hozzá különleges fűszerkeverék vagy drága hozzávaló – csupán egyetlen dolog, ami már most is ott lapulhat a kamrádban.

VIDEO
Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok

Lapozz, a cikk a következő oldalon folytatódik!

24 óra