Tűzforró képek: megjelent az ausztrál tűzoltók 2025-ös naptára - Fotók

Dollár milliókat gyűjtenek össze évről-évre, ehhez vetkőznek félmeztelenre és cirógatnak cukibbnál-cukibb állatkát. A nők megőrülnek ezért a kiadványért.

Megérkezett a 2025-ös ausztrál tűzoltó naptár és ismét forróságot hoz! Az idei kiadvány sajtóhírek szerint nagyobb, jobb és aranyosabb, mint valaha. A naponta az emberek életéért és értékeiért a saját életüket kockáztató sármos és izmos tűzoltók ezúttal is hiányos öltözetben, sokszor cuki állatokat simogatva pózolnak a kamerának. "Ez nem csak egy naptár - ez a bátorság, az együttérzés és a közösségi szellem ünnepe" - állítják a kezdeményezésről.

Milliós jótékonyság

1993-as indulása óta az ausztrál tűzoltók naptára több mint 3,5 millió dollárt gyűjtött össze jótékonysági célokra Ausztráliában és azon túl is. Ez 2025-ben sem lesz másként - a naptár továbbra is létfontosságú ügyeket támogat, a vadon élő állatok megmentésétől a rák ellen küzdő gyermekekig. Idén egy olyan szervezetet támogatnak, amely segít a sérült vadon élő állatok megmentésében és rehabilitációjában. „Ez a nagylelkű támogatás lehetővé teszi számunkra, hogy továbbra is megmentsük az ausztrál vadon élő állatvilágot, és tartós változásokat érjünk el” - mondta Dr. Bree Talbot, a Byron Bay Wildlife Hospital vezető főorvosa.

A tűzoltók naptárjáért megőrülnek a nők - idén 25 tűzoltó forrósítja fel az év 12 hónapját! Képek a galériánkban!

Galéria: íme minden idők legforróbb képei a tűzoltók naptárjából!
  • tűzoltók, naptár, 2025,
  • tűzoltók, naptár, 2025,
  • tűzoltók, naptár, 2025,
  • tűzoltók, naptár, 2025,
  • tűzoltók, naptár, 2025,
  • tűzoltók, naptár, 2025,
  • tűzoltók, naptár, 2025,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra