Ez a 4 étel drasztikusan csökkenti a koleszterinszintet: egyél belőlük minél többet, hogy elkerüld a súlyos betegségeket

Ha te is szeretnéd csökkenteni a koleszterinszintet, akkor jó hírünk van számodra: 4 ételtípussal ezt könnyedén megteheted, ha minél többször fogyasztasz belőlük minél többet.

Így előzheted meg a magas koleszterinszintet

Az emberek többsége nem is tud róla, de a felmérések szerint 10 felnőttből 6-nak magas a koleszterinszintje, éppen ezért a szakemberek mindenkit arra ösztönöznek, hogy az emberek figyeljenek oda jobban az egészséges táplálkozásra, valamint a rendszeres mozgásra, vagyis a megfelelő életmódra. A magas koleszterinszint ugyanis növeli a potenciálisan halálos egészségügyi vészhelyzetek kockázatát, főleg akkor, ha ez a zsíranyag idővel felhalmozódik a vérben. Ez elzáródásokhoz vezethet, és megakadályozza a vér megfelelő áramlását az artériákban, így nem meglepő, hogy a magas koleszterinszint a stroke és a szívroham egyik fő kockázati tényezője. Abban, hogy csökkentsük a koleszterinszintünket, óriási szerepe van a megfelelő ételek fogyasztásának, amelyek nem tartalmaznak túl sok zsírt, illetve érdemes ezek helyett olyan élelmiszereket enni, melyek egy egészségesebb típusú zsírt, az úgynevezett telítetlen zsírt tartalmazzák. A következő oldalon 4 ilyet is mutatunk!

 

Lapozz a részletekért!
VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra