Nyomoz a rendőrség: megharapta a hörcsög a családanyát - meghalt

A gyermekei szeme láttára esett össze meg halt meg a 38 éves édesanya miután megharapta a család hörcsöge.

Útban a kórházba

Egy 38 éves nő összeesett egy spanyolországi otthonához közeli egészségügyi központ előtt, ahová két 17 és 11 éves gyermekével tartott, hogy orvosi segítséget kapjon, miután megharapta a hörcsögük. A halál pontos okát egy boncolás tisztázhatja majd. Igaz, Spanyolországban általában nem hozzák nyilvánosságra az eredményét. A helyi bíróság koordinálja ezt.

Kolumbiai állampolgár 

A meg nem nevezett, kolumbiai állampolgárságú nő péntek este fél 11 körül esett a földre a Spanyolország keleti partján, Valenciától északra fekvő Villarreal városának egészségügyi központja előtt. A Mediterraneo című helyi lap arról számolt be, hogy a nő a sürgősségi osztályra tartott, miután megharapta a család rágcsálója. Úgy tudni, hogy mindössze néhány méterre volt a bejárati ajtótól, amikor összeesett.

Fotó: 123rf.com

Az újság állítása szerint az egészségügyi dolgozók siettek a nő segítségére, és megpróbálták újraéleszteni, de sajnos nem tudták megmenteni az életét. A rendőrség lezárta a környéket, mielőtt a holttestet elszállították volna. Ritka esetekben a veszettség és a bakteriális fertőzések egy fertőzött hörcsög harapásával terjedhetnek.

Címlapfotó: 123rf.com

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra