70 éven át gyűjtötte egy nagy üvegben a nagyapa a pénzt: amikor az unokák kinyitották, megdöbbentek - Fotók

Egy nap úgy döntött, mindig félretesz majd egy kis pénzt - aztán szép lassan elrepültek az évek. Kereken 70 esztendő. Amikor most az unokái kinyithatták a méretes üveget, nem csak pénzt találtak.

Szeptember végén egy Reddit felhasználó osztott meg egy képet egy hatalmas üvegedényről, amely szinte csordultig tele volt főleg ezüst- és bronzérmékkel. „A nagyapám 70 éve ebben az üvegedényben tartja az aprópénzét, és végre megengedi, hogy megszámoljam!” - írta a felhasználó a bejegyzésében. Nem kellett sokat várni, hogy a világ felfedezze a bejegyzést, tízezrek reagálta nagyon rövid idő alatt és önálló életre kelt. Nem csoda, mindenki azt akarta tudni, mennyi pénz jött össze 70 év alatt.

Fotó: Reddit u/Crimsonkitsune333

A férfi senkit nem hagyott kétségek közt, igaz, csak másnap jelentkezett, hogy mindenki információéhségét kiszolgálja. Elmondta, hogy először szigetelőszalaggal takarták le a befőttesüveget, majd egy takaróba csomagolták, aztán felpakolták egy kézikocsira. „A garázsban az oldalára fektettük a befőttesüveget, az alját egy alatta lévő tuskóval megemeltük, és megdöntöttük, hogy az érmék kicsússzanak belőle" - írta a férfi, aki azt is elárulta, összesen 69 kiló pénzről van szó.

S hogy mennyi pénzről ami az értékét illeti? Az sem maradt titok! Lapozz a folytatásért!

Lapozz a folytatásért!
VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra