Közös pasit akar az egypetéjű ikerpár: de az ágyban egy fontos szabály van - Fotók

A 20 éves lányok számára természetes, hogy mindent megosztanak egymással. Születésük óta így is volt ez. És a lányok így tervezik a jövőt is, ami a pasikat illeti.

April és Amelia egypetéjű ikrek, születésük óta normális számukra, hogy mindent megosztanak egymással. Az ausztrál lányok a jövőbeni életükben sem akarják, hogy bármi is elválassza őket egymástól. A fiatal nőknek ezért elég őrült terveik vannak ami a következő párkapcsolatukat illeti. Mint a 20 éves Gold Coast-i fiatalok most a News.com-nak elárulták, egy közös partnert akarnak maguk mellé, ami az életet illeti. 

Bár sokaknak az eszébe sem jutna ilyen, a lányok azt mondják, ez lehet a megoldás a múltbéli problémáikra. Egyrészt az ikrek nemcsak meglehetősen egyforma külsővel rendelkeznek, hanem ugyanarra a férfitípusra is buknak. Másodszor amikor mindkettőjüknek volt barátja, a fiúk azért féltékenykedtek folyton, hogy milyen szoros aaz ikrek közti kapcsolat. Ez a jövőben már nem történhet meg, ha egy közös pasin osztoznak. Egy dologban azonban megegyeztek.

Van egy szabály az ágyban, amit soha nem szegnének meg!

Lapozz a folytatásért!
VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra