Közös pasit akar az egypetéjű ikerpár: de az ágyban egy fontos szabály van - Fotók

„Valójában sokkal szórakoztatóbbnak és praktikusabbnak találjuk, ha csak egyikünknek van partnere, és mindhárman együtt tölthetjük az időt, beszélgethetünk és elmehetünk szórakozni” - magyarázza Amelia a lapnak. A paplan alatt már nem így lenne.

Bár a hétköznapokban mindig „hármasban” tudnának lenni, van egy dolog, amit az ikrek továbbra is szigorúan külön szeretnének. „A barátunk egyszerre mindig csak az egyikünkkel fog szexuálisan kapcsolatba kerülni. Egyszerre csak az egyikünkkel” - szögezte le April. Azt sem tartják kizártnak, hogy a srác a hét egyik felét April, a másik felét Amelia ágyában töltheti. 

A féltékenységtől pedig senkinek nem kell tartania. Ilyesmi „soha nem történne meg” velük, ebben biztosak. „A legjobb barátnők vagyunk, és mindent duóként csinálunk” - így a lány, aki azt is elmondta, milyen elképzelésük van, ami a férfi külsejét illeti: „Magas, jóképű, tetovált férfit szeretnénk. Emellett remek humorérzékkel és jó szívvel kellene rendelkeznie”. Sőt, szeretnék, ha földhözragadt lenne és izmos. Hogy mások mit gondolnak róluk és a tervükről, az viszont hidegen hagyja őket.

April és Amelia az elmúlt két évben szerzett hírnevet magának, pikáns képeikkel és provokatív kijelentéseikkel. A News.com szerint az ikrek mostanra több mint 8 millió ausztrál dollárt, azaz 2 milliárd forintot szedtek így össze. A felét egy tengerparti villára költötték és ott élnek - egyelőre kettesben.

Címlapfotó: Instagram/maddisontwins

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra