Légiutas-kísérő: ezért kell mindig egy kis törölközőt tenni a szálloda ajtajára - Videó

Végre megérkeztek a hotelszobába, kezdődhet a nyaralás. Egy gyönyörű és kényelmes hotelszoba sokak számára az egyik legfontosabb alap, ami a pihenést illeti.

De nem csak a felszereltség vagy a kényelmes fontos sok utazó számára, a saját és szeretteid biztonságérzete is nagy szerepet játszik benne. A stewardessek viszont rendszeres vendégek a kötelékben és számos tippet és trükköt ismernek, amelyek segíthetnek a nyaralás során. Egyikük most elárulta, miért kell biztonsági okokból mindig egy kis törölközőt tenni az ajtóra. Sok hotelszoba ajtózárja mellett ugyanis van egy másik zárszerkezet is, ami könnyen kijátszható, ha kívülről nyitjuk az ajtót.

@lowlie97 Hotel safety room hack using wash cloth to prevent gap on door if someone tried to open the door from the outside. #hotelsafetytips #hotelsafety #fyp ♬ Were did all the time go - user61790348201

Ezért a nő azt javasolja, hogy mielőtt bezárjuk, helyezzünk bele egy apró törölközőt. Így, ha valaki kívülről megpróbál bejönni, már szinte lehetetlen a dolga. A tudat, hogy nem juthat be illetéktelen a szobába, sokaknak nyugodt éjszakát okozhat. Ez pedig a pihentető nyaralás egyik legfontosabb eleme.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra