Túrázás közben zúgott bele a férfiba a nő: amikor a fickó megnősült, borzasztó dologra szánta rá magát - Fotók

„Három kutyájuk van, amelyek ugatnak és ugrálnak, de kedves kutyák” - írta a nő az oldalon, egyértelművé téve, hogy a gyilkosnak nem kell félnie a háziállatoktól.

Amikor a rendőrök a tervezett bűncselekmény helyszínére utaztak, egy párt - egy háborús veteránt és feleségét - találtak ott. A ház asszonya azonnal gyanút fogott, hogy ki tervezhetett ki egy ilyen gyilkosságot, Melody Sassert nevezte meg gyanúsítottként.

Match

Sasser a „Match” alkalmazáson keresztül ismerkedett meg az ott lakó férfival, és ők ketten közeli barátok lettek, sokat utaztak együtt. Ám amikor a férfi közölte a negyvenes évei közepén járó nővel, hogy eljegyezték, és Tennessee-ből Alabamába költözik, a nő viselkedése hirtelen tomboló féltékenységbe csapott át. A dühös Sasser állítólag megjelent a pár akkori házánál, és fenyegetőzni kezdett. „Remélem, mindketten leestek egy szikláról és meghaltok”.

Fotó: 123rf.com-illusztráció

Állítólag fenyegető hívásokat is kaptak elváltoztatott hangon és a nő autóját is megkarcolták ismeretlenek. A gyilkosságot sikerült megakadályoznia a hatóságoknak, de így is kemény büntetést kapott a tettes. Az amerikai nőt egy szövetségi bíró találta bűnösnek. A 100 hónapos börtönbüntetés mellett 5300 amerikai dollárt, azaz 1,9 millió forintot kell fizetnie az áldozatnak, és a büntetés letöltése után három évig próbaidőn lesz.

Címlapfotó: Facebook/Melody Sasser

24 óra