Eltemette a nő az apját: 3 évvel később sokkoló hívást kapott - Fotók

A férfiba botló embr azonnal hívta a családját, majd át is atda a telefont. Lánya, Kylie azt hitte, csak szórakoznak velül.

Az amerikai nő azonnal felvette a kapcsolatot a halottkémi hivatallal, és képeket kért az elhunyt férfiról, aki állítólag az édesapja volt. Amikor meglátta a kiterített holttestet, azonnal rájött, hogy az tényleg nem az apja. Így egyértemű lett, tényleg ő lehet San Franciscoban. Tizenkét órán át keresték az utcán, mir emegtalálták. Ám kiderült, az elmúlt 3 év az apának is kemény volt, nem csak nekik.  

Fotó: GoFundMe

Mivel halottnak hitték, James elvesztette társadalombiztosítási kártyáit, és emiatt hajléktalanná vált. Ezután súlyos fentanilfüggősége lett. „Az apám nem volt ilyen súlyosan függő a hiba előtt. Az egészsége jelentősen romlott a három év alatt” - mondta a lány. Ráadásul ez idő alatt a rendőrök is elkapták egyszer és ujjlenyomatokat is vettek tőle. Amikor ellenőrizték a rendszereikben, az derült ki, a férfi halott. Így inkább elengedték és nem vizsgálták ezt a furcsa tényt.

Durva hibák a boncolásnál

Az állítólagos holttestének boncolása is hanyag volt. Kylie megállapította, hogy számos adat, például a magasság, a súly, a sebek és a tetoválások egyáltalán nem egyeztek az apjával. Miután a halottkémi hivatal bocsánatot kért nőtől és családjától a végzetes hibáért, most megpróbálják kideríteni, ki is valójában a hamvasztott holttest.

Kylie és édesapja számára azonban továbbra sincs happy end, hiszen az apa ismét eltűnt. Pedig a lánya lefoglalt neki egy szállodai szobát, hogy amíg nem kerül be egy rehabilitációs intézetbe, legyen hol élnie. De hiába ment érte, hűlt helye volt. Most ismét keresi és ismét gyűjt az adománygyűjtő oldalon a megsegítésére.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra