18
Felnőtteknek szóló tartalom!
Nem múltam el 18 éves

Megfojtotta szépségkirálynő feleségét a milliomos, majd feldarabolta a testét - Fotók

Sokk a modellszakmában: az egykori szépségkirálynőt a saját férje gyilkolta meg, majd a holttestét feldarabolta. A nő alig 38 éves volt.

Hét évvel ezelőtt házasodtak össze, és két imádnivaló lányuk született - szerelmük tökéletesnek tűnt. És most itt a sokkoló hír: az informatikai vállalkozó kegyetlenül megölte Krisztina J.-t, feldarabolta a testét, és megpróbálta savban feloldani. A kegyetlen gyilkosság valósággal sokkolja Svájcot. A nő maradványait február 13-án találták meg Binningenben, Bázel egyik külvárosában. Azóta beigazolódott, hogy a férj a tettes - számolt be róla a 20minuten portál.

Bestiális kegyetlenség

Bár Marc R. kezdetben azt állította, hogy feleségét holtan találta a közös házukban, és csak „pánikból” darabolta fel, később megváltoztatta vallomását. Az új verzió szeirnt a nő egy késsel támadt rá, ő pedig önvédelemből tette, amit tett. De a helyszíni szemle és a holttest állapota másról árulkodik. A nyomozók szerint a 41 éves férfi megfojtotta a vékony nőt. Ezután a halott Kristinát - aki 2007-ben a „Miss Svájc” döntőjében szerepelt - az előkelő lakóház mosókonyhájába vonszolta, hogy aztán feldarabolja.

A Blick újság birtokába került boncolási jegyzőkönyv szerint az elkövető egy fűrésszel, kerti ollóval és késsel darabolta fel feleségét. Marc R. ezután egy botmixert vett elő, „pürésítette” az egyes testrészeket, majd vegyszerrel feloldotta őket. Ekkor érkeztek meg a szomszédok, akik a szemtanúi voltak a történteknek. Azonnal riasztották a rendőréget, a férfit pedig letartóztatták. 

A rendőrök szerint a 41 éves férfi különösen hidegvérrel cselekedett. A milliomos tette „feltűnően magas bűnügyi energiáról és az empátia hiányáról” tanúskodnak. A legfelsőbb bíróság szerint viszont felmerülnek mentális betegségek jelei, így a férfit egy pszichiátriára viszik.

Címlapfotó: Instagram/catwalkcoach

24 óra