Egy gyerekkori fotót talált Amanda: sokkolta, mit írt az anyja a hátuljára

„Amanda, amikor a szabadnapomon elmentünk a tóhoz” - írta akkor az édesanyja a képre, majd: „Figyeld meg a zacskó Oreo-t, nem hagyja el a házat nélküle. Valószínűleg ez látszik is rajta” - folytatta gúnyosan.

Sőt, az anyukája arról is beszámolt, hogy a kislány akkoriban megpróbált vízisíelni, de „nem jött össze”. Így nem nehéz rájönni: az anya és lánya közötti kapcsolatot soha nem a szeretet jellemezte.

Nagyszülők

Amanda számára ez a cetli elég jó bizonyíték volt arra, hogy miért nem volt soha kellemes a viszony közte és az édesanyja között. „Sosem ő volt a szerelem az emlékeimben” - írja posztjában a mára már felnőtt nő. A Newsweeknek azt is kifejtette, hogy a nagyszüleinél nőtt fel, és csak néha látta az anyukáját és a kisöccsét. „Azt hiszem, nem éltem vele elég sokáig ahhoz, hogy igazán felfogjam, hogy így érzett irántam” - írja Amanda, aki ma sem nagyon tartja a kapcsolatot vele.

Fotó: TikTok/maaaaaandi

A nagyapja hajóján tett kirándulás tulajdonképpen mindig is pozitív nap volt az emlékezetében addig a pontig. „Emlékszem, hogy a vízen voltam egy forró nyári napon, a családdal voltam - csak a jó dolgok.” Majd: „Izgatottan fordítottam meg a fényképet, hogy megnézzem, mi van a hátoldalán, de a elfehéredtem, amikor elolvastam, mi van ráírva.” Ő maga a kekszet észre sem vette volna a képen, arra meg pláne nem emlékezett, mit evett.

Sokan vigasztalják: ők sem az édességre vagy a súlyára figyeltek, hanem inkább a boldog gyerekre. Amanda pedig azon van, hogy ő, gyakorló anyaként jobb szülő legyen, mint amilyen neki jutott.

Címlapfotó: TikTok/maaaaaandi

24 óra