30 éve zúgott bele a világ, Sean Penn pedig feleségül is vette - te felismernéd ma ezt a nőt? - Fotók

Dallasban született, idén már az 58-at töltötte, világhírű pedig épp 30 éve lett, viszonylag későn, 28 évesen. De: Te tudod egyáltalán, ki ő?

18 évesen lett egy NBC szappanopera főszereplője, és mivel nég yéven át nagy sikerrel futott, viszonylag fiatalon megismerhette őt Amerika. Meg is kapta az első filmszerepeit már a husza évei elején. Aztán 28 évesen pedig azt, ami nem csak egy többszörösen Oscar-díjas film egyik főszereplőjévé tette, de a férfiak is felfigyelhettek rá. Tom Hanks oldalán játszhatott, és alig két év múlva máris a Hollywoodi aktuális szvítipró, Sean Penn felesége lett. 13 évet húztak le egymás oldalán, majd elváltak.

Fotó: Profimedia/RedDot

2013 és 2018 között viszont megkapta Claire Underwood szerepét a Netflix Kártyavár című drámasorozatában, az alakításáért pedig már az első évben, 2013-ban elnyerte a legjobb színésznőnek járó Golden Globe-díjat. Azért is volt ez különleges, mert így ő lett az első színésznő, aki egy websorozatban nyújtott alakításáért kapta meg ezt az elismerést. De vajon ki ő? Nos, ha nem tudod, annyit még segítünk, hogy törékeny, szőke, széparcú nőként szerepelt a Forrest Gumpban.

Tudod már? Ha nem, lapozz és eláruljuk!

Lapozz a megfejtésért!

24 óra