Titokban ment be a hotel recepciósa anya szobájába: megdöbbentő, mit tett - Videó

Nem egy prűd nő, és ezt az Instagramon is naponta megmutatja. Am azonban a nyaralásán történt, az már neki is túl sok. Egy rejtett kamerának köszönhetően az anyuka végignézhette, ahogy egy szállodai alkalmazott titokban bemegy a szobájába. Amit ott művelt, az megdöbbentő!

A brit Gloucesterből származó Rara májusban repült Spanyolországba nyaralni 11 éves kisfiával. Amikor megérkezett a benidormi szállodába, a 39 éves nővel azonnal flörtölni kezdett a személyzet. A recepciós rögtön a bejelentkezés után elkérte a számát, és megkérdezte, hogy meghívhatja-e egy kávéra. A Daily Mail szerint az anyuka nem igazán örült a közeledésnek, és a szálloda alkalmazottjának viselkedését szakszerűtlennek és határozottan zavarónak találta. 

Miután elutasította a férfit, néhány órával később értesítést kapott arról, hogy új feliratkozója van az OnlyFans-fiókján - a szóban forgó férfi volt az. „Csak arra gondoltam, hogy "Ó, Istenem"” - emlékezett a nő, aki ezt követően elmagyarázta a férfinak, hogy ez elfogadhatatlan. „Azt mondta: "Ó, nagyon sajnálom, kérem, ne mondja el senkinek". Azt mondtam, "Nem fogom, de kérem, hagyjon békén"” - folytatta a nő.

De gyanút fogott, így a fia iPadjét elrejtette a lakosztályukban, hogy videót készítsen. Ami rögzített, sokkkolja a világot!

Lapozz a megdöbbentő videóért!

24 óra