Titokban ment be a hotel recepciósa anya szobájába: megdöbbentő, mit tett - Videó

Az önjelölt hódolója ezután bejutott a brit nő szobájába, és bocsánatkérésként egy üveg proseccót hagyott ott. „De nem panaszkodtam, mert nem akartam az első perctől kezdve tönkretenni a nyaralást” - mondja Rara. Ezt követően történt az incidens.

Rara, aki most még gyanakvóbb lett, a fia iPadjét a szobába tette, hogy figyelni tudja az ajtót, amíg vacsoráznak. És milyen jól tette: amikor hazatérve ellenőrizte a felvételt, látta, hogy a recepciós valóban járt a szobájában. A videón látható, ahogy a férfi az anya és fia holmijai között is turkált, és úgy tűnt, keres valamit. Vágül sikerrel járt. A nő használt bugyiját kereste. Többször megszagolta, majd a zsebébe gyűrte és elhagyta a szobát.

A nőt sokkolták a látottak! (Lapozz a képen jobbra a videóért!)

„Szörnyen éreztem magam, annyira megsértettnek éreztem magam. (...) Ott voltam a fiammal, és ez a férfi állítólag (a személyzet) tagja volt” magyarázta a DailyMailnek, hozzátéve: erre nem számított. Egy másodpercet sem akart ott maradni ezek után, összepakoltak és kerestek másik szállást. Az utazási iroda szerint, amelynél Rara a nyaralását lefoglalta, a recepcióst már másnap elbocsátották. 

A nő most más nőket is arra bátorít, hogy jelentésk fel az lyen undorító embereket. „Azt tanácsolnám másoknak, hogy legyenek igazán éberek” - mondja.

Címlapfotó: Instagram/ladbible-Instagram/curvyra

24 óra