A hegyek közt biciklizett a nő, majd hirtelen úgy érezte, figyelik - Videó

Rémisztő találkozásban volt része egy 39 éves nőnek egy hegyi túrán. A videóját több millióan látták máris.

A barátaival ment túrázni a Brit Kolumbiában található Border Mountains hegységben Meredith Eades, amikor a távolban egy titokzatos lényt pillantott meg. A mountain bike nagy szerelmese először azt gondolta, egy medvét lát, aztán nagyon hamar rájött, hogy egy sokkal ritkább dologról van szó - egy „óriási” magányos farkasról. És bár a szemben lévő hegyoldalon volt, a nő ekkor már biztos volt benne, hogy a farkas jóval korábban kiszúrta őket. „Tudta, hogy ott vagyunk, és folyamatosan körülnézett” - emlékezett vissza. 

Ő és barátai nyilvánvalóan az állat vadászterületére tévedtek!

@dithset HIGHLIGHT of my 3 day bike trip in the Chilcotins 😀 #wolf #beautifulbc #biking #mountainbiking #backcountry #adventure ♬ original sound - Mer 🐻

Meredith azonnal átérezte, milyen veszélynek vannak kitéve „Szó szerint a semmi közepén vagy. Ha valami rossz történne, helikoptert kellene hívnod, hogy megmentsenek” - magyarázta. Bár a felfedezés megrémítette, a farkas látványa is lenyűgözte: „Amikor állatokat látok az állatkertben, egy kicsit megszakad a szívem. Aztán amikor az ember lát egyet a természetes élőhelyén, az annyira király” - tette hozzá.

Így nem csoda, hogy Meredith videóra vette az élményt, amit máris több tízmillióan láttak az oldalán. A hím farkasok ebben a környezetben akár 2,4 méter hosszúra is megnőhetnek, és 55 kilogrammot nyomhatnak.

Címlapfotó: TikTok/dithset

24 óra