Arra sem volt ereje, hogy felemelje a fejét: utolsó pillanatban mentette meg a család ezt a kutyát - Fotók

Isteni gondviselés: egy kislány szúrta ki a kutyát az országút mellett, majd azonnal a szüleit kezdte nyaggatni, segítsenek neki, mert meg fog halni. 

Az amerikai Cairnsből származó család Cape Yorkban nyaralt, amikor kislányuk véletlenül kiszúrta az állatot az autó ablakából. A kutya, akit később Mangónak kereszteltek el, szörnyű állapotban volt: amellett, hogy teljesen le volt soványodva és kiszáradt, "alig tudta" felemelni a fejét - emlékezett vissza Dr. Sam Kovac, aki később a négylábút kezelte. A kutya "egyértelműen lemondott az életről", és "sikoltozott a fájdalomtól, amikor megmozdították".

Sérült és beteg

Megmentése tehát minden volt, csak nem könnyű a család számára, különösen, hogy két gyerekkel és saját két kutyájukkal utaztak az autóban. "De elég nagy szívük volt ahhoz, hogy befogadják Mangót - anélkül, hogy tudták volna, milyen fertőző betegségben szenved, milyen a vérmérséklete vagy a múltja" - mesélte az állatorvos a Yahoo-nak. Hozzátette: a család valószínűleg tudta, a segítségük nélkül az állat halálra van ítélve.

Aztán az orvos diagnózisa mindenkit lesújtott - Lapozz a részletekért!

Lapozz a folytatásért!

24 óra