Ránézett a lány a kutyakamerára a munkahelyén: tönkrement az egész napja - Videó

A nő videóján a kutyája, Bella látható, amint lelkileg romokban bámulja a padlót. A rózsaszín nyakörvvel ellátott boxer keverék látszólag teljes depresszióban ül a helyén a lakás konyhájában. Úgy tűnik, képtelen feldolgozni, hogy gazdája magára hagyta. A videó alatt Céline Dion All by Myself című dala szól.

"Amikor úgy döntesz, hogy megnézed a kutyakamerát, miközben dolgozol, és ez azonnal tönkreteszi a napodat" - írta a nő a felvételhez. Természetesen kommentekből nincs hiány, a legtöbben hatalmas terhet tesznek a nyakába, hiszen arra kérik, azonnal menjen haza.

@s_maddeaux When you decide to check the dog camera while you are at work and it immediately ruins your day🥹 #fyp #dog #dogsoftiktok #boxerbulldog @Pubity @DogsOf TikTok ♬ All By Myself - Céline Dion

De kiderült, ennyire drámai nem lehetett a helyzet. "Azt mondanám, hogy talán 20 percig volt ott. Hetente talán egyszer vagy kétszer van otthon egyedül, amikor bemegyek az irodába. Általában négy-öt órát" - mondta a lány a Newsweeknek. 

Címlapfotó: TikTok/s_maddeaux

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra