Ráfeküdt Levire a 154 kilós nevelőanyja: két nap múlva meghalt - Fotók

Gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják, le is tartóztatták azóta.

Jennifer Lee Wilson lehet a felelős tízéves nevelt gyermeke, Dakota Levi Stevens haláláért. Az észak-indianai nőt a múlt szombaton, egy nappal a vádirat benyújtása után le is tartóztatták Michiganben, az indianai határtól északra - írja a The Indianapolis Star.

A fiú idén április végén került kórházba, miután összeveszett nevelőanyjával.

Wilson azt mondta a rendőrségnek, hogy azért vitte haza Dakotát, mert a fiú korábban megszökött és egy szomszéd házban rejtőzött el. Amikor hazaértek, a fiú szerinte „megőrült” és a padlóra vetette magát. A 154 kilós nő ezután ráfeküdt a fiúra, hogy kontroll alatt tartsa, de egy idő után azt vette észre, már nem mozdul meg. A nő azt hitte először, csak szórakozik, amikor azonban megfordította és meglátta a sápadt szemhéjait, azonnal hívta a mentőket.

I have & will continue to love you with every part of my being ❤️ I hope for the time that I had you, I was able to show...

Közzétette: Hayden Hetzel – 2024. április 30., kedd

A kórházban egy duzzanatot fedeztek fel a fiú agyában, amit a hosszan tartó oxigénhiány okozott. Két napig még lélegeztetőgépen tartották, aztán halottnak nyilvánították. A nő nevelőszülői engedélyét visszavonták. Akár hat év börtönt is kaphat.

Címlapfotó: Facebook/HaydenHetzel

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra