Rejtélyes tragédia: hat holttestet találtak egy luxushotel egyik szobájában - Fotók

Nyomoz a rendőrség: három nő és három férfi holttestét találták meg egy hotelszobában tegnap a fővárosban. Verekedésnek nincs nyoma. Megjöttek a képek!

A thaiföldi rendőrség tájékoztatása szerint helyi idő szerint tegnap több embert holtan találtak a Bangkok központjában lévő luxusszállodában. A három férfi és három nő holttestét - akik közül kettőnek amerikai útlevele is volt - hétfőn kora este fedezték fel a szállodai szobában. A hatóság téjékoztatása szerint a szobában nem volt nyoma verekedésnek. Sajtóhírek szerint viszont anyomozók a poharakban olyan anyagmaradványokat találtak, amelyek mérgezésre utalnak. Egyes források szerint ez cián lehetett.

Egy hetedik személy keresnek

Fotó: Profimedia/RedDot

A vietnamiak a hétvégén jelentkeztek be a Bangkok központjában lévő Grand Hyatt Erawan Hotel több szobájába is. Haláluk körülményei egyelőre tisztázatlanok és sok kérdést vetnek fel. „Ez nem öngyilkosság volt, valaki okozta a halálukat” - mondta Thiti Saengsawang rendőrségi szóvivő, hozzátéve, hogy a rendőrség most egy hetedik személyt keres, aki kapcsolatban áll a csoporttal. „Minden lépésüket nyomon követjük, amióta leszálltak a repülőgépről”.

A szóvívő aztán egy különös dogot árult el, ami rejtélyessé teszi az ügyet. Kép is van róla!

Lapozz a folytatásért!

24 óra