Először hagyta otthon egyedül a macskáját a férfi: nem hitte el, amit a kamerán lát - Videó

Egy hétig nyaralt a Penny névre keresztelt macskával, miután örökbe fogadta egy állatmenhelyről. Amikor a nyaralás után elhagyta az otthonát, hogy munkába menjen, beindította a kamerát.

A Redditen megosztott vicces videóban a másfél éves házimacska látható, amint fel-alá rohangál a nappaliban, a szoba egyik oldaláról a másikra. "Az első héten végig nyaraltam vele" - mondta a floridai Gainesville-ből származó Greg a Newsweeknek. Hozzátete: "Hétfőn azonban vissza kellett mennem az irodába, és először hagytam egyedül. (...) Nem tudtam elhinni a kamerafelvételeket. Az első napja egyedül a házban, és úgy tűnt, egyáltalán nem hiányzom neki. Csak úgy suhant körbe-körbe."

Penny viselkedése a fiatal macskák egyik jellemzője, véletlenszerűű energiakitörések.

Left my new cat alone for first time this morning and she is not missing me!
byu/Rearrangioing incats

Általában hosszú pihenés után tör rájuk ez az állapot, így égetik el a felesleges energiáikat. Ez egyben a macskák vadászösztönének természetes kifejeződése is - a zsákmány üldözését utánozzák.

Netes siker

Greg videója gyorsan terjed a közösségi médiában. ezrével érkeznek rá a like-ok. Az egyik felhasználó így kommentálta: "Ma este aranyosan összegömbölyödve várja, hogy hazaérj. Vagy a hűtő tetején fog várni, hogy lecsapjon rád." 

Címlapfotó: Reddit/Rearrangioing

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra