Komoly aggálya volt az anyának az albérlővel szemben: kamerát szerelt a gyerekszobába

Szörnyű gyanút táplált egy anya az albérlőjével szemben, ezért rejtett kamerát szerelt fel 9 éves lánya szobájába. A hátborzongató félelmei hamar beigazolódtak.

Az egyedülálló anya körülbelül egy évvel ezelőtt a Baleár-szigetek keleti részén fekvő Mallorca egyik településén, Manacorban kiadta az egyik szobáját egy 42 éves férfinak. Az Última Hora című újság szerint a spanyol nő három lányával, egy egy, egy három és egy kilenc évessel élt a házban. Eleinte úgy tűnt, minden rendben van, de idővel a nő nyugtalankodni kezdett. Mert bár az albérlő sokat segített hozzátenni a családi kasszához, a nőnek más, új félelmei lettek.

Megdöbbentő beszámoló

Amíg az édesanya napközben dolgozott, a gyerekeket egy gondozóra bízta. Egy délután a gondozó mondta el neki, hogy az albérlő néha meztelenül sétálgatott a lakásban - a három lány jelenlétében! A nő megdöbbenve szembesítette a 42 éves férfit, aki bocsánatot kért, de az egészet bagatellizálta, azzal magyarázva, hogy csak a töltőjét akarta elhozni a nappaliból. De - mint kiderült - ez nem egyedi eset volt.

Sőt, a férfi ennél is tovább ment.

Lapozz a folytatásért!

24 óra