Gyomorforgató dolgot talált a pár az üdítőital dobozában, de: már beleittak - Videó

"Amikor belenéztem a dobozba, ott is volt benne valami" - mondta a lány, mint egy magyarázatként, miért érezték úgy, fel kell vágniuk a dobozt.

Laine és Garett a doboz belsejében még több fekete-fehér ragacsot talált. A felfedezést dokumentáló TikTok-videójukban elmagyarázták, hogy úgy néz ki, mintha ezen a különös gusztustalanságon bőr is lenne.

Laboratóriumi vizsgálat

Laine és párja több konzervet rendeltek ettől a gyártótól, mert ki akarták próbálni a cég új termékeit. Az újfajta limonádé, ugyanis növényi rostokból és prebiotikumokból készül. Az üdítőital-rajongók számára ez tehát egészségesebb alternatívája lehet az egyébként erősen cukros italoknak. "Soha nem gondoltam volna, hogy mi leszünk azok, akik valami undorítót kapnak a dobozainkba" - mondta az amerikai lány a TikTok-on. A bejegyzésükben arra kérték a világot: 

"Kérjük, könyörgünk, valaki megmondaná nekünk, hogy mit ivott most Garrett?".

@lainebullinger @OLIPOP please we are begging, someone tell us what it is Garrett just drank #olipop ♬ original sound - Laine Bullinger

De a kommentelők s etudják. Így a pár az undorító anyagot bezacskózta és egy laporatóriumba viszik, hogy kiderüljön. A nő tájékoztatta a vállalatot is. Természetesen ők is érdeklődtek a minta iránt, de a nő úgy döntött, hogy inkább egy független személynek küldi el vizsgálatra.. Az italgyártó is nagylelkű volt: "Nagyon udvariasan felajánlották, hogy küldenek még Olipopot, amit mi visszautasítottunk. (...) Nem hiszem, hogy jelenleg sok bizalmunk van a cég iránt".

A következő hetekben talán mi is megtudjuk, mi volt az!

Címlapfotó: TikTok/Laine Bullinger

24 óra