Üzenetet küldött a halott apjának a lány: sokkot kapott, amikor válasz jött - Videó

Az sms-eiben többek közt azt írta az elhunyt apjának, hogy hiányzik neki. "Körülbelül egy hónappal a halála után kezdtem el neki SMS-ezni, mert általában ezt tettem, amikor még élt" - magyarázta. Ezúttal persze nem zavarta, hogy nem kapott válaszokat.

Egy nap azonban olyasmi történt, amire Nilufar nem számított: az üzenetére válasz érkezett. "Ó, Istenem, sajnálom" - írták neki. A lány szíve meg megszakadt. Azonnal rájött, hogy elhunyt édesapja telefonszámát bizonyára valaki másnak adták ki. "Először őszintén szólva becsapva éreztem magam" - emlékezett vissza a Newsweeknek. "Tudom, lehet, hogy önzőnek hangzott, de nagyon dühös voltam. Úgy éreztem, mintha megint elvesztettem volna őt." - tette hozzá, majd magát kezdte hibáztatni, hogy nem próbálta meg valahogy megőrizni a számot.

Fotó: TikTok/nellyscous

Végül elfogadta, hogy más módon kell feldolgoznia szerette elvesztését. Ezért Nilufar megosztotta tapasztalatait a TikTok-on. "Amikor vírusként terjedt, rájöttem, hogy valójában segített a gyógyulási folyamatomban, amikor elolvastam az összes kommentet" - magyraázta a videója kapcsán.

Azóta már az apja Facebook-oldalára küldi az üzeneteit!

Címlapfotó: TikTok/nellyscous

24 óra