Egészen eddig rosszul használtuk a nyakpárnát: így kell valójában

A hosszabb utazásokon hiába használsz nyakpárnát, nem tudsz rendesen pihenni? Te is a nyakad hátsó felére rakod? Akkor itt lesz a hiba. Egy TikTok felhasználó szerint ugyanis egyáltalán nem oda való.

A több órás utak alkalmával egy kényelmes és puha nyakpárna csodákra képes. Egyeseknek. Ugyanis a többségnek sosem volt igazán jó érzés a használata. Egy TikTok felhasználó, név szerint Sidneyraz jött rá a megoldásra, amit ki is posztolt az oldalára. A videó azóta nem kevesebb, mint 36 millió megtekintésnél tart. Miért kíváncsiak rá ennyien? Mert a trükk egyszerűen elképesztő. 

Sidneyraz a videóban, melyet „Igazából tudsz aludni a repülőn is” címmel töltött fel, elmagyarázza, hogy az utazós nyakpárnát helyesen pont fordítva kell feltenned a nyakad köré, ahelyett, hogy hátulról tekernéd köré. „Mutatok valamit, amit bárcsak tudtam volna, mielőtt betöltöm a harmincat. Az utazós párnákat szemből kell feltenni. Mmm, ezerszer kényelmesebb” – hangzik el a videóban, amin be is mutatja a srác az egyszerű, de szó szerint nagyszerű trükköt. A kommentelők pedig imádják a videót és hálásak a srácnak, hiszen eddig kivétel nélkül mindenki rosszul használta a párnát.

@sidneyraz you can actually sleep on a flight #traveltipsandtricks #inmy30s ♬ original sound - sidneyraz

Leadfotó: 123RF

Életmód