Amikor meglátta a nő, mit visel a lámpánál előtte várakozó szőkeség, leesett az álla - Videó

Az aktuális öltözködési trendhez igazodni teljesen normális. Csak akkor válik kínossá, amikor rájössz, hogy a megjelenésed minden, csak nem egyedi...

Az Egyesült Királyságban, Glasgowban élő Emelia Conner alig hitte el, amit egy nap látott, amikor épp egy közlekedési lámpánál várakozott a zöld jelzésre. Egy szőke hajú fiatal nő állt előtte, aki zöld steppelt kabátot, fehér nadrágot és Adidas cipőt viselt. Nem egy olyan viselet, ami bárki mást zavarna. Emelia számára mégis kellemetlen volt a közlekedési lámpánál töltött pillanat, mert olyan volt, mintha tükörbe nézett volna.

A brit nő ugyanezt a szettet vette elő a szekrényéből aznap reggel: fehér nadrágban, zöld kabátban és márkás cipőben állt az úton.

@emeliaconner standing st traggic lights next to a girl wearing the identical outfit is a bit too far #ootd #zara #basic #outfit #fyp ♬ original sound - Sam_Goatlifters

"Mondd, hogy te egy 08/15-ös fehér lány vagy, aki a Zarában vásárol és szambát visel, anélkül, hogy szólnál nekem" - írta a TikTok-ra, ahová egy videót is feltöltött a különös pillanatról. És van igaza: egy ilyen helyzetben nem érzi magát feltétlen stílusosnak az ember. Egy dologban azonban a legtöbb nézője egyetért: maga az outfit egyáltalán nem szégyellnivaló!

"Pontosan ugyanabban a kabátban és szambában nézem ezt" - írja csodálkozva az egyik felhasználó.

Címlapfotó: TikTok/EmeliaConner

zebra