Egy horrorba illő nő jelent meg az út közepén: amit ezután tett, a sofőrt is sokkolta - Videó

A felvételen látható, ahogy a nő egy köntösbe öltözve, nyugodtan sétál a sofőr autója felé, majd lefekszik az úttestre, pont elé!

Amint az idegen a földön fekszik, megjelenik egy férfi, aki láthatóan mobiltelefonjával filmezi a jelenetet. Nem telik el sok idő, és egy terepjáró is megáll, feltehetően segítő száándékkal fékeztek le. Ekkor azonban megjelenik egy másik nő, aki valószínűleg közelről figyelte az eseményeket és képben lehet a történtekkel kapcsolatban: dühösen odament a furcsa idegenhez, és megpróbálta rávenni, hogy álljon fel újra. Ekkor a videó megszakad.

These people are scamming drivers in Quakers hills.
byu/HorusTheSonOfOsiris insydney

Vajon mi történt?

A sofőr egyik barátja a Redditen a klip alatt elmagyarázta, hogy mit akart a különös kettős ezzel az akcióval: "Azzal vádolták meg, hogy elütötte a nőt az autójával, és megfenyegették, hogy fizessen neki" - írta a felhasználó. Mivel azonban az ő autójában volt kamera, így nem lett volna könnyű dolguk vele szemben. A felvétel ennek köszönhetően is nagy siker, és sokan gondolják azt, egy ilyen kamera sokat segíthet hasonó helyzetekben.

Címlapfotó: Reddit/u/HorusTheSonOfOsiris

24 óra