Megkérdezte Vera a követőit, ki akar a pasija lenni: az eredmény kijózanító - Fotók

Elege volt az egyedüllétből, úgy gondolta, a nyilvánosság segítségével keresi meg a leendő szerelmét. A 27 éves Vera egy felhívást tett közzé, ami ezután történt, az jó időre padlóra küldte. Pedig egy híresség is bejelentkezett.

Milliók követik a közösségi oldalán az erotikus modellként dolgozó Vera Dijkmanst, a Londonban élő fiatal nőnek azomban elege lett abból, hogy hiába a népszerűség, a fiatalságát egyedül kell élveznie. Eszelős ötlete támadt, és úgy döntött meg is valósítja. Vera egész egyszerűen megkérdezte az 5 és fél millió követőjét az Instagramon, hogy lenne-e valaki közülük, aki szívesen lenne a barátja.

Egy egyszerű "Igen" azonban nem volt elég a számára, egy tesztlapot is készített, amit a jelentkezőknek ki is kellett tötlenie. Igencsak határozott és konkrét kérdéseket fogalmazott meg benne. A News.com híre szerint például arra is kíváncsi volt, hogy a jelentkezők még mindig a szüleikkel élnek-e, vagy van-e autójuk. Az érdeklődőknek arra a kérdésre is válaszolniuk kellett, hogy van-e alkalmi partnerük.

Hogy milyen eredménye lett a nem mindennapi tesztnek, azon a világ is tátott szájjal csodálkozik!

Lapozz a folytatásért!
VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra