Megkérdezte Vera a követőit, ki akar a pasija lenni: az eredmény kijózanító - Fotók

"Elég sok furcsa jelentkezést kellett átnéznem" - vallja be Vera. Az egyik férfi felajánlotta, hogy vérmintát küld neki, azonban ő is kért egyet az erotikus modelltől. 

További kizáró kritérium volt Vera számára a férfiak származási helye és a csillagjegye: "A legtöbb jelentkező texasi volt, és sokuknak Vízöntő csillagjegye volt" - magyarázza azzal kapcsolatban, ők miért kaptak kosarat. Sőt, a jelentkezők közt egy híreség is volt. "Nem mondhatom meg, hogy ki az, de biztosan nem számítottam rá" - mondta ezzel kapcsolatban.

Egy másik férfi nem akárhogy, két hajóval próbálta megnyerni a lányt - de ő még mindig a szüleivel élt, és nem volt autója a számára. Egy másik jelentkező megígérte, hogy soha nem flörtöl a barátnőivel. Ennek azonban magától értetődőnek kellene lennie - mondja Vera. Ez a fickó ezért nem került fel a szűkített listára.

Összességében a kampány eredménye kijózanító volt a 27 éves lány számára: "Azt mondanám, hogy körülbelül 5000 jelentkezést kaptam, de miután a legtöbbet átnéztem, csak három olyan férfit találtam, akit megfelelőnek tartottam" - magyarázta. Velük randizott is, ám csak annyi derült ki, hogy azóta is szingli.

"A kiábrándító eredmény ellenére mégis sikeresnek tartom a kísérletet, hiszen nyíltan elmondhattam, mit szeretnék, és láthattam, mely férfiak felelnek meg ezeknek a kritériumoknak" - összegzett a holland lány.

Címlapfotó: Instagram/ veradijkmans

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra