Brutális árak, pocsék értékelések: a lehúzós étterem tovább szedi az áldozatait

Egy kóla 20 ezerért? Az árakat csak kérdésre közlik? Nem olvastad el az apró betűs részt? Pech! A hírhedt étterem továbbra is mindent megtesz, hogy "öregbítse hírnevét".

A Mykonoson található DK Oyster nevű étterem tényleg mindent megtesz, hogy méltó legyen hírnevéhez. Gyaníthatóan törzsvendégük nem is nagyon van. Az értékeléseik önmagukért beszélnek az egyik legnagyobb utazási portálon. A dühös vendégek barátságtalan személyzetről, brutális árakról és lenyúlásról írnak. "Azt mondják, hogy a nyugágyak a tengerparton ingyenesek. De aztán azt mondják, hogy italt kell rendelned" - számotl be róla egy Eleanor nevű vendég. Aztán kiderül: az ital tízszer többe kerül, mint egy napozóágy.

Az amerikai Dave is felháborodott: "Megkérnek, hogy vegyél egy italt, ha le akarsz ülni. Nem hajlandóak megmutatni az étlapot, vagy megmondani az árakat" - mondja, majd elárulta: tőlük 107 eurót, azaz 42 500 forintot kértek el egy sörért és egy gyümölcsléért. Elise-t rosszabbul járt:  "300 eurót (119 ezer forint - a szerk.) kértek tőlünk egy tengeri sügérért és 119 eurót (47 ezer forintot) egy óriás garnélarákért, ami még csak meg sem volt főzve rendesen!". Amit a turista nem vett észre, hogy a DK Oysterben az ételekért 100 grammos lépésekben kell fizetni.

És amire a legtöbben felhívják a figyelmet: a lehúzás lehetősége ott volt végig a szemük előtt. Nem akárhogy próbálják elrejteni!

Lapozz a folytatásért!

24 óra