Brutális árak, pocsék értékelések: a lehúzós étterem tovább szedi az áldozatait

Sokan felhívjk a figyelmet, az ételek esetében 100 grammonként "ugrik" az ár, de erre szinte mindenki utólag döbben rá.

"Azzal csábítanak, hogy legalább egy ital vásárlásakor "ingyen kanapét" ígérnek" - foglalja össze a DK Oyster üzleti modelljét egy másik felhasználó. "Aztán jönnek a pincérek, és nyomást gyakorolnak rád, hogy gyorsan rendelj valamit anélkül, hogy megnéznéd az étlapot." Csak a ketchup a sült krumplival együtt nyolc euróba (3000 forint) került volna - emlékezett vissza.

"Az apró betűs rész az étlapon van elrejtve. Csak akkor veszed észre, amikor már megterhelték a kártyádat" - írja egy Ana nevű nő.

De ez még nem minden. A DK Oysterben úgy tűnik, az is szokás, hogy időnként "elszámolják magukat". "Két italért 56 euró helyett 560 eurót terheltek a kártyámra" - mondta Laura, aki így 22 ezer helyett 222 ezret fizetett. Az étterem megígérte, hogy vissszafizetik, ám azóta sem tették meg. Ezt többen is megerősítették, miután megnézték a számlatörténetüket.

Sokan arról is írnak, nem elég, hogy hasraütésszerűen és brutális árakkal dolgoznak, még a szervízdíjnak álcázott borravaló is kötelező. 20 százalék.

Jó messzire kerüljétek el, ha erre jártok!

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra