Megnézte a nő az esküvői képeit és rögtön tudta, mit szúrt el - Videó

A fiatal menyasszony a TikTok-on adott hangot a bánatának. "Amikor több ezer dollárt költesz esküvői fotókra, csak azért, hogy rájöjj..." - írja Jazzy a videójához.

Majd megmutatta dühének okát is: egy fekete hajgumi miatt aggódik, ami a csuklóján látható. A fotókon valóban hamar szemet szúr a praktikus kiegészítő - a lenyűgöző menyasszony, az elegáns vőlegény és a mesebeli környezet ellenére. "Ez egy emlékeztetőnek szánom nektek" - teszi hozzá Jazzy a posztjában, különösen minden leendő menyasszonyhoz szólva. Hiszen hosszú hajú emberként általában a csuklódon van egy hajgumi ha rosszra fordulna a helyzet.

Csak az a gáz, ha ezt épp a sjaát esküvődön nem veszed észre.

@budtenderjazzyy this is your reminder 🥲#greenscreen #weddingday #weddingcrisis #bridezilla #bridesoftiktok ♬ Oh No - Kreepa

Bár sokan nem értik a gumi körüli drámát, és azt írják, hogy észre sem vették, vagy azt gondolták, tetoválás, vannak olyanok is, akik szerint a fotós hibája mindez. Egy tapasztalt fotós előre kiszúrhatta volna a dolgot, vagy utólag, photoshoppal is eltüntethette volna.

Címlapfotó: TikTok/budtenderjazzyy

24 óra