Harmadszor került a menhelyre ez a kandúr: az ok ezúttal fájdalmas - Videó

A cica néhány órával az örökbefogadás után ismét a menhelyen volt. Új gazdája arra panaszkodott, hogy az állat „nem hagyja abba a nyávogást” - írja az egyik gondozó a TikTok-on közzétett videóban.

Bizonyára nem ritka, hogy a macskák eleinte bizonytalanok az új környezetben, és ezt hangok kibocsátásával kommunikálják. Nagyon valószínű, hogy „JD”-nek csak egy kis időre lett volna szüksége, hogy megszokja új otthonát. Az azonban teljesen érthetetlen, hogy az új gazdi ennyire türelmetlen volt, és postafordultával küldte vissza a macskát az állatmenhelyre.

@atlmotherofkittens JD is a 1 and a half year old boy who just wants to cuddle and love on humans. He’s a true lap cat, and has so much love to give despite being abandoned and returned multiple times. He is genuinely one of my favorite cats I’ve ever met and I am making it my mission to find the best home for him - If you a Georgia resident looking for a lifelong lap cat and forever companion, you can apply for JD today at furkids.org #sad #furkids #furkidsatlanta #atl #cats #adoptme #adoption #adoptdontshop #kittens #animalrescue #catsoftiktok #cattok #catlover ♬ take a moment to breathe. - normal the kid

„JD olyan édes cica, és megérdemel egy örök otthont, ahol megkapja a neki járó szeretetet” - mondja a nevelője, aki szerint a négylábú „mindent megtesz azért, hogy örökbe fogadják”. Most abban reménykedneki, hogy végre találnak valakit, aki lehetőséget ad a szürke macskának, hogy megmutassa igazi személyiségét.

Címlapfotó: TikTok/atlmotherofkittens

24 óra