Tetoválása vezetett nyomra: magyar nő holttestét találták meg egy konténerben - Fotó

A TWN.hu hétfőn írta meg, egy ismeretlen nő holttestére bukkantak a németországi Peine városában egy ruhás konténerben. A nőt a karján lévő SANYI tetoválása alapján próbálták meg azonosítani - sikerrel.

Mint ahogyan az a tegnapi cikkünkből kiderült: egy nő holttestét találták meg vasárnap este Peine-ben. Mivel a nő testén egy friss császármetszés nyomai voltak, a rendőrség azt feltételezte, nemrég adott életet a gyermekének, akit így magára is hagyhatott. Így a lakosság segítségét kérték a nő beazonosításához.

A holttesten két tetoválást is találtak, az egyik karján a SANYI feliratot, míg a másikon a KIRA-t. 

Fotó: Profimedia/RedDot

A Braunschweiger Zeitung most arról ír: a hatóságok sikerrel jártak. Az áldozat egy 38 éves magyar nő, aki Peine-ben élt. "A további nyomozás során kiderült, hogy a nő gyermekei magyarországi rokonoknál tartózkodtak. Ők így egy pillanatig nem voltak veszélyben" - írja a lap. Az is kiderült, a nagy médiavisszhang miatt rengeteg bejelentés és információ érkezett hozzájuk, ezek segítségével sikerült azonosítani az áldozatot.

Baleset történhetett

A rendőrség szerint baleset történt. A ruhakonténert, amely egy szupermarket parkolójában állt, lefoglalták. Ebbe szorult bele a nő és megfulladt. 

Címlapfotó: Polizei

24 óra