Amikor meglátta a nő a lánykéréséről készült videót, pánikolva törölte a netről - Videó

Ezt az eljegyzést sosem felejti majd el ez a pár. A videónak köszönhetően pedig a világ sem.

Minden tökéletesen meg volt tervezve: Zach egy fehér homokos strandra csábította kedvesét, ahol már többen is készenlétben álltak, hogy videóra vegyék az eseményeket. Ráadásul a srác, és szerelme, Quincie is szépen felöltöztek a sétához, az időjárás pedig nagyon kegyes volt hozzájuk. A naplementében aztán a fiú aztán hirtelen féltérdre ereszkedett, majd feltette életük nagy kérdését.

Ki ne álmodna ilyenről?

A menyasszony pillanatok alatt posztolta ki a videóját, de amikor újra megnézte, madnem leesett a székről. Pillanatok alatt törölte az oldaláról és jó oka is volt rá. A videóban ugyanis nem csak a lánykérést lehetett jól látni, hanem Quincie keblei is. Erre ráadásul már egy komentelő hívta fel a figyelmet. „Most néztem meg a lánykérős videódat, és nem vagyok teljesen biztos benne, hogy a melled volt-e, de szerintem láthattad volna... csak szólni akartam” - írta a kedves felhasználó a floridai szőkeségnek.

„Szerintem nagyszerű, hogy a teljes mellkasomat mutogatjuk a posztolt lánykérős videón” - írta szarkasztikusan a lány, aki végül kitakarta a kínos részeket.

@quincieandzach of course this would happen to me during my proposal 😫🤣😭 #proposal #couple #couplegoals #proposalgonewrong ♬ original sound - quincieandzach

A meztelenség ellenére aztán minden simán ment: Zach és Quincie egy párizsi álomesküvőn házasodtak össze. Néhány hónappal később kislányuk, Capri tette tökéletessé szerelmüket.

Címlapfotó: TikTok/quincieandzach

24 óra