Belenézett a tükörbe a menyasszony az esküvő előtti napon: sokkolta, amit lát - Videó

Jessica súlyos allergiás reakciót kapott: az arca feldagadt, a szemöldöke körül vörös foltok jelentek meg. Biztos nem így képzelte el, hogy az esküvőjén megjelenik majd.

Nászút helyett orvos

Mivel az esküvői ceremóniát nem lehetett ilyen könnyen elhalasztani, Jessica és stylistja sminkkel próbálták minél jobban elrejteni a szőkeség arcán lévő katasztrófát. Így a körülmények ellenére mégis volt lagzi, és sokak elmondása szerint a lány gyönyörű volt. A nászút helyett azonban másnap orvoshoz indultak az ifjú arával, hiszen a helyzet sokkal rosszabb lett: az arca még jobban feldagadt, a szemei pedig csak apró rések voltak.

„Ilyennek képzelted a nászutunk első napját?” - kérdezte Jessica újdonsült férjétől a TikTok-on közzétett videójában, mire a válasza: „Én így képzeltem el az esküvőnk utáni napot”. 

@the.kind.duo This is one of the craziest things that has ever happened to me, and i can’t believe it happened during my wedding 🥲 Disclaimer: This content is exclusively managed by Caters News. To license or use in a commercial player please contact licensing@catersnews.com or call +44 121 616 1100 / +1 646 380 1615 #allergicreaction #allergies #wedding #honeymoon #honeymoontrip #motherhood #mumlife #mumvlog #momsoftiktok ♬ original sound - The Kind Duo

A kommentek közt Jessica azt írja, hogy az orvos arra gyanakszik, hogy a szolárium és a gyantázás együtt okozhatta ezt az allergiás reakciót. A kozmetikus ráadásul teafaolajat is alkalmazott Jessica bőrére, ez is közrejátszhatott. Sok kommentelő épp ezért esett neki a lánynak, szerintük ugyanis nem egy nappal és nem egy napon kell ilyeneket tenni, ami az esküvőt illeti.

Címlapfotó: TikTok/The Kind Duo

24 óra