Vég nélkül szórta a pénzt az anyuka: amit ezután tett, attól sokak zsebében kinyílt a bicska - Videó

Érthető és logikus, vagy arcátlanság? A fiatal influenszert tömegek bírálják a közösségi oldalakon, miután egy hónap alatt több mint 6 millió forintot szórt el - aztán adománygyűjtést indított.

A New Yorkban élő háromgyermekes, egyedülálló anya, akinek a videóit milliók nézik a TikTok-on, többször kért pénzt vadidegenektől, hogy fedezze állítólag rendkívül magas megélhetési költségeit - írja a New York Post. Az egyik legutóbbi videós felhívásában Adrielle Sigler kifejtette, hogy létrehozott egy adománygyűjtő oldalt, hogy 30 ezer dollárt, azaz közel 11 millió forintot gyűjtsön össze az állítólagos költözéshez.

Zűr zűr hátán

@adriellesigler #emergency #sos #moving #help #gofundme #news #adriellesigler #vegan ♬ original sound - Adrielle Sigler

Ezután azt állította, hogy fiát május 2-án „brutálisan megtámadták”, és hogy „a lehető leghamarabb” el kell költözniük, mivel az életük „veszélyben van". Bár az ügy első pillantásra nem tűnt gyanúsnak, egyre többen szólaltak fel, akiknek sánított ez a történet. Alig egy hónappal korábban ugyanis a 33 éves anyuka közzétett egy videót, amiben azt állította, hogy mindössze négy hét alatt 17 000 dollárt költött el. Azaz több mint 6 millió forintot.

És akkor akadt valaki, aki összeszedte, mi mindent is vett a nő korábban - zseniális videó készült.

Lapozz a folytatásért!

24 óra