Vég nélkül szórta a pénzt az anyuka: amit ezután tett, attól sokak zsebében kinyílt a bicska - Videó

Egy másik influenszer egy ConspiraTea néven futó nő aztán megosztott egy klipet, amelyben az anyuka gyanús költekezési szokásait vette górcső alá. A videó Sigler videójának egy klipjével kezdődött, amelyben felsorolta az áprilisi mértéktelen költekezését.

„Ebben a hónapban több mint 17 000 dollárt költöttem” - magyarázta, és láthatóan nem látott problémát a pazarló költekezésében, hiszen szerinte ő „egyedülálló háziasszony és háromgyermekes anya”. Ezen a ponton lépett közbe a ConspiraTea, és lebontotta a költségeket, hogy a nézőknek ne kelljen végignézniük a videó további részét. Ezek alapján 5000 dollárt (1,8 millió forint - A szerk.) költött autószervízre, 1000 dollárért (360 ezer forint) bérelt kocsit, 1600 dollárért (575 ezer forint) vett gyerekruhákat, 800 dollárért (290 ezer forint) rendelt ételt és ugyanennyi ment el mindenféle apróságra. 

@conspirateatime Replying to @KingZippy Adrielle Sigler saying she spent $17,000 in ONE MONTH but has a Gofundme up for $30,000 Obviously, she could be lying, but this isn’t the first time that she has bragged about how much money she makes off of this app. She also tried to move in 2023 and has had previous gofundme accounts. ##tiktoktea##adriellesigler##veganrizz ##greenscreenvideo ♬ original sound - ConspiraTea

Az anyuka ezen kívül megemlítette a lakás bérleti díját, Amazon-rendeléseket, sminket, zsebpénzt, hajápoló termékeket és 5 mobiltelefont. amiből kettő az övé és minden gyerekének van egy. Ez már elég volt ahhoz, hogy az emberek elgondolkodjanak, hogy jött össze a 17 ezer dollár.

Sokan kiakadtak

A TikTok kommentelők szernt ez a költekezés katasztrófa. Sőt, sokan azt sem értik, miből tud ennyit költeni az egyedülálló anyuka. „Bárcsak fele ekkora luxusom lenne” - írta az egyikőjük. Míg egy másik arra hívta fel a figyelmet, fura, hogy több mint 10 milliót kér, miközben nemrég verte el több mint a felét. Így az is felmerült valakiben: a nő koldus, vagy csaló.

Címlapfotó: TikTok/adriellesigler

24 óra