Megdöbbentő felfedezést tett 12 nappal az esküvője után a férfi: mindent megváltoztatott - Fotók

Az alig 26 éves férfi nászút helyett alig 12 nappal az esküvőjük után besétált a rendőrségre és feljelentette a feleségét. Hihetetlen, amit a rendőröknek mesélt róla.

A 26 éves, csak „AK” monogrammal említett férfi 2023-ban az interneten ismerte meg a vele egykorú Kanza Adinával. Sajtóhírek szerint a két indonéziai fiatal között rögtön megvot a szikra és el is határozták, hogy nem sokkal később találkoznak is. Amikor a pár megismerkedett, Adina mindig hagyományos muszlim ruhát viselt, amely többek között az arcát is eltakarta. Akkoriban „AK” úgy gondolta, hogy barátnője az iszlám hagyományok miatt öltözködik így.  Eleinte jól mentek a dolgok kettejük között - olyannyira jól, hogy „AK” és 26 éves kedvese végül úgy döntöttek, hogy körülbelül egy év randizás után összeházasodnak.

via GIPHY

Idén április 12-én a férfi házában fogadtak örök hűséget egymásnak. A szertartás nagyon szerényen zajlott, hiszen csak a 26 éves vőlegény családja volt jelen. Adina azt állította, hogy már nincsenek olyan rokonai, akik részt vehettek volna az esküvőjén. Ennek ellenére a menyasszony hozományt hozott az esküvőre - öt gramm aranyat. A South China Morning Post cikke szerint az, hogy a pár még nem jegyeztette be hivatalosan a házassági anyakönyvi kivonatát, nem sokkal később igencsak  kifizetődött a vőlegénynek.

"AK" ugyanis gyanút fogott: a neje mindig fáytlat viselt, intimitás nem volt köztük. Aztán ki is derült az igazság...

Lapozz a folytatásért!

24 óra