Megdöbbentő felfedezést tett 12 nappal az esküvője után a férfi: mindent megváltoztatott - Fotók

Bár most már házasok voltak, felesége továbbra is fátylat viselt - még otthon is. A 26 éves Adina a családjával sem akart beszélni és minden intimitást került. Folyamatosan kifogásokkal utasította vissza férjét, mondván, hogy rosszul érzi magát, vagy hogy menstruál.

Egy ponton a naringguli férfinak végül elege lett, és úgy döntött, a végére jár a dolognak. Tizenkét nappal az esküvője után megtudta párja állítólag elhunyt családjának címét. És legnagyobb meglepetésére felesége rokonai igenis éltek. Így a 26 éves asszony nem volt árva. Ekkor derült ki az is, hogy Adina valójában egy férfi, és Eriknek hívják.

A szülei, akik nem tudtak az esküvőről, ekkor közölték az AK-val, hogy a fiuk 2020 óta transzvesztita. Azóta nőként öltözik, nőként él. A hangját tudatosan magasabban használja és sminkeli is magát. Az elárult vőlegény azonnal a helyi rendőrségre sietett, akik le is tartóztatták Eriket. Ráadásul a kihallgatás során a csaló elmondta, hogy azért akart férjhez menni "AK"-hoz, hogy ellopja a családja vagyonát.

A 26 éves férfi rácsok mögött várja a sorsát, ha csalás miatt elítélik, akár négy év börtönt is kaphat.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra