Egy romos házat vett a pár: amit a szemét közt találtak, megváltoztat mindent - Videó

Nagyon sok a dolga mostanság a fiatal párnak: álmaik otthonát akarják megteremteni, amihez egyelőre nagyon sok szeméten keresztül vezet az út. Az erőfeszítéseiket a sors most váratlan módon jutalmazta meg.

Az amerikai Indiana államban élő Rebecca és férje, Drew Bidlen megvette álmai otthonát. Azaz egy házat, amiből akár az is lehet majd, csak előbb alaposan rendbe kell tenniük. A házat ugyanis ellepte a szemét és kosz. A rendrakást és a rendetlen ház kitakarítását most azonban egy látványos lelettel jutalmazta meg az élet, az sem kizárt, ez még a felújítás finanszírozásához is hozzájárulhat.

Sokkoló felismerés

Fotó: TikTok/beckybidlen

Amikor Rebecca először meglátta az épületet, tudta, hogy az illik hozzá és a férjéhez: „Úgy néz ki, mint egy babaház, így Drew-nak és nekem is rögtön volt egy elképzelésünk erről a házról”. Bár a párnak azt mondták, hogy a villa két éve elhagyatottan állt, csak azután jöttek rá, mit is jelent ez, amikor megvették. Amikor először beléptek, sokkot is kaptak. Az előző tulajdonos összes berendezési tárgya mellett minden szoba tele volt szeméttel és hulladékkal. Néhány szobában még a padlót sem lehetett látni, hegyekben állt a szemét. „A legnyomasztóbb dolog a házban nem a sok cucc volt, hanem a szag” - mondta a 28 éves lány.

Aztán nem sokkal később olyan dolog történt, amire egyikőjük sem számított. Hihetetlen kincsre bukkantak.

Lapozz a folytatásért!

24 óra