Így néz ki ma Kevinék háza: eladó a Reszkessetek betörők forgatási helyszíne - Videó

34 éves lett idén a karácsonyi filmklasszikus, és ismét piacra került a legendás winotkai ház, ahol a Reszkessetek betörőket forgatták.

Van ember, aki még soha nem látta a Reszkessetek betöröket? Nehéz elképzelni. Ha mégis, íme egy rövid összefoglaló a legendás karácsonyi klasszikusról: a nyolcéves Kevint véletlenül otthon felejti a családja a karácsonyi ünnepek alatt, ők pedig Párizsba repülnek. A kisfiú egyedül védi meg az otthonát két betörővel szemben. A főszereplő, Macaulay Culkin egy életre híres és gazdag lett, és ma már ő is kétgyermekes apuka. Párjával, a Disney gyönyörű sztárjával, Bredna Songgal alapított családot. 

Home for sale

via GIPHY

De nam csak a film és a főszereplő, az a winotkai ház is világhírű lett, ami a Resszkessetek betörökben McCallisterék otthona volt. Most váratlanul ismét sokan a szívükhöz kaptak: a ház ismét eladó, és némi átalakítással bárki a kedvenc filmje helyszínénn élheti az életét. Az 1920-ban épült épület ára azonban elég meredek: az 530 négyzetméteres, öt hálószobás kecóért 5,25 millió dollárt, azaz 1 milliárd 870 millió forintot kérnek.

A róla készült friss videó azonban hatalmas siker - minden Reszkessetek betörők! rajongónak látnia kell.

Lapozz a videóért!

24 óra