Így néz ki ma Kevinék háza: eladó a Reszkessetek betörők forgatási helyszíne - Videó

Természetesen évtizedek óta sokakat érdekel, hogy néz ki a ház ma. Olyannyira, hogy a tulajdonosok kérésére már a Google Térképről is eltüntették.

Kevin McCallister családjának filmes otthona, a 671 Lincoln Avenue-n, Chicago Winnetka nevű várorészén található. És mivel ez a filmben is pontosan így hangzott el, így egy valóságis zarándokhely lett belőle, ami miatt a tulajdonosoknak kerítést is kellett építenük köré. 2012-ben került a mostani tulajdonosokhoz, akkor alig 1,5 millió dollárért. Azóta az ára megháromszorozódott. Ráadásul alig 4 éve teljesen felújították, így ma már kicsit sem olyan belülről, mint Kevin idejében.

Különös videóval hirdetik a neten:

Azt kevesen tudják, hogy a belső jelenetek nagy részét a New Trier West High School tornatermében vették fel 1990-ben. A ház egyszerűen túl kicsi volt a filmes stáb és az összes felszerelés számára. A ház falait ugyanakkor a film kedvéért tapétázták le, hogy karácsonyi hangulata legyen. Ma már a fürdőszobára rá sem ismerni, de lett egy moziszoba, Kevin poszterrel és hatalmas Kevin LEGO-val. és egy kosárlabda-pálya is épült hozzá.

via GIPHY

Utoljára 2021-ben adott hírt magáról az ingatlan: akkor a tulajdonosok meghirdették egyetlen éjszakára az Airbnb-n. A tulajdonosk nem titkolják, a leendő vevő sosem érzi majd magát egyedül, ugyanis naponta százak zarándokolnak el oda máig. Ez Illinois leglátogatottabb és legtöbbet fényképezett háza.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra